Wie zijn we?

Als vakbond speelt ABVV-Metaal een veelzijdige rol. Elk aspect daarvan gaat uit van onze vier basisprincipes: solidariteit, rechtvaardigheid, sociale democratie en gelijkheid. Leer
ABVV-Metaal beter kennen. Waarvoor staat onze organisatie?

 

ABVV-Metaal is een organisatie op Vlaams niveau met vijf provinciale federaties. Bovendien tellen de meeste federaties op hun beurt ook een aantal lokale kantoren. Daarbuiten is er onze bedrijvenwerking: in vele van onze metaalbedrijven is een vakbondsafvaardiging actief met een aantal effectieve en plaatsvervangende afgevaardigden.

Zit je met een vraag, probleem of opmerking? Voor algemene vragen kun je steeds ons e-loket gebruiken, wij beloven je een antwoord of een doorverwijzing naar de juiste contactpersoon binnen de 24 uur. Neem zeker ook een kijkje in de rubriek 'Goed om te weten' voor algemene sociale informatie. Bij 'Jouw Sector' vind je ook alle specifieke (sociale) informatie terug die geldt voor jouw sector.

Het gepaste antwoord nog niet gevonden? Je vindt beslist een luisterend oor bij je afgevaardigde op de werkvloer of op je lokaal ABVV-Metaal-kantoor. Hier vind je de nodige contactgegevens.   

 

 

missie