Vorming
ABVV-Metaal

Durf denken, spreken en handelen

 

Vorming 360° is de eerste vorming op afstand waarmee we de delegees van ABVV-Metaal ondersteunen met praktische tips, tricks en tools. Eerst en vooral in deze coronacrisis, maar ook in andere of toekomstige situaties waarbij de syndicale werkdruk stijgt. Deze tips, tricks en tools zullen direct bruikbaar zijn. Zo blijft het werk dat jullie in drukke tijden verrichten verteerbaar en aanvaardbaar.

Weliswaar niet op de gekende en vertrouwde manier van een vormingslokaal in de regio of in Bremberg maar we gaan via de digitale weg tot bij elke delegee (zowel OR, CPBW als SA) van ABVV-Metaal aan huis komen. Niet door nog meer informatie over tijdelijke werkloosheid of de corona-maatregelen te meegeven maar wel door jullie praktische ondersteuning te geven in het omgaan met de duizend-en-één vragen, om de toestroming van heel veel informatie te verwerken, een overvolle agenda of mailbox beheren, tijdrovers elimineren, teamwork te organiseren, enz....

Deze tips en tools zullen direct bruikbaar zijn zodat het werk dat jullie in deze drukke tijden verrichten verteerbaar en aanvaardbaar blijft. We willen voorkomen dat onze delegees in een burn-out gaan.

Vanaf 7 april starten we met deze eerste vorming op afstand. Elke delegee zal zes dinsdagen op rij een mail ontvangen met tips, tricks en tools om met syndicale werkdruk om te gaan.

Ben je delegee in de OR, CPBW of SA bij ABVV-Metaal en heb je de mail ‘Vorming 360°’ nog niet ontvangen? Heb je nog een vraag over de tips, tricks en tools in deze vormingsmodule? Wens je ons feedback te geven?

Mail je vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de vormingswerkers zullen je graag verder helpen.