Vorming
ABVV-Metaal

Durf denken, spreken en handelen

 

VORMING 360° MAAKT BELOFTE WAAR …

Inzetten op levenslang leren is een kerntaak van een moderne vakbond. Vorming kent geen grenzen, noch fysiek of online. Geen pandemie kon ons tegenhouden en een omschakeling van fysieke naar online lesgeven werd vlot uitgewerkt. Vorming 360° … zal wel zijn! 

Lees meer...

Basisvorming najaar 2021: waar en wanneer?

In het najaar gaan we opnieuw van start met onze Basisvorming. Nam je deel aan de online vorming Toolbox voor Beginners? Dan nemen wij contact met je op om je inschrijving voor deze Basisvorming te regelen. Alle andere militanten kunnen zich inschrijven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via hun secretaris. Ontdek waar en wanneer de Basisvorming plaatsvindt.  

Lees meer...

Heb ik recht op opleidingsverlof?

Met het Vlaams Opleidingsverlof (VOV) kunnen werknemers die in het Vlaams Gewest werken verlof nemen op het werk om een opleiding te volgen. Dit kan als je minstens halftijds tewerkgesteld bent in de privésector. Welke voorwaarden gelden er om VOV te kunnen opnemen? Hoeveel loon krijg je bij de opname van VOV en komt de metaalvorming als opleiding in aanmerking voor VOV? Ontdek het hier!

Lees meer...