Vorming
ABVV-Metaal

Durf denken, spreken en handelen

 

Uitstel vormingen door coronacrisis 

2420 Y19 ABVV Metaal Beelden Website 500x383px 026Na overleg op het niveau van het Vlaams ABVV betreffende de recente ontwikkelingen van de coronacrisis en de genomen maatregelen van de federale overheid, heeft ABVV-Metaal beslist om de Kick-Off-vormingen en de EFI-studiedag te annuleren.

Alle Kick-Off-vormingen van ABVV-Metaal die gepland waren voor het voorjaar 2020 zullen verschuiven naar het najaar 2020.

Alle ingeschreven deelnemers alsook de bedrijven/personeelsdiensten worden gecontacteerd worden. Zij zullen de nodige informatie krijgen om in regel te blijven met het Vlaams Opleidingsverlof of Betaald Educatief Verlof.

Voor alle bijkomende vragen is de vormingsdienst bereikbaar via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuw in vakbondswerk? Neem in 2020 een vliegende start met de Kick-off

Nieuwe kandidaat bij de SV2020? Dan kun je rekenen op de vormingsdienst van ABVV-Metaal. Want nieuwe kandidaten vangen we in 2020 onmiddellijk op met een spoedcursus ofwel de kick-offs. Zo neemt iedereen een vliegende start. Daar blijft het overigens niet bij. Onmiddellijk na de verkiezingen serveren aan de al dan niet verkozen kandidaten twee bijkomende vormingsdagen. 

Lees meer...

Heb ik recht op opleidingsverlof?

Met het Vlaams Opleidingsverlof (VOV) kunnen werknemers die in het Vlaams Gewest werken verlof nemen op het werk voor een aantal uren dat overeenstemt met het aantal uren van een erkende opleiding of vorming. Je hebt recht op VOV als je voor minstens 50 % tewerkgesteld bent in de privésector. Welke voorwaarden gelden er nog meer? Hoeveel loon krijg je bij de opname van VOV en komt de metaalvorming als opleiding in aanmerking voor VOV? Ontdek het hier!

Lees meer...

Metaalvorming in the picture!

Ben jij al bekend met de metaalvorming? Dan weet je: daarmee kom je vooruit. Ook als je pas in aanraking komt met de vorming van ABVV-Metaal zul je dit snel ontdekken. Graag in een mum van tijd een goed beeld van onze vorming? Bekijk dan deze promovideo!

Lees meer...