SOCIALE
VERKIEZINGEN

Alles over de Sociale Verkiezingen 2020. 

 

Y18 1702 ABVV metaal SV2020 affiches A4 02

 

Sociale verkiezingen zijn een ijkmoment in het sociale leven van een onderneming. De werknemers verkiezen hun vertegenwoordigers en leggen voor vier jaar de krachtsverhoudingen vast in de overlegorganen. Velen van jullie hebben al heel wat campagnes meegemaakt en weten beter dan wie ook dat sociale verkiezingen een bedrijfsgebeuren zijn. Hoeveel materiaal we ook produceren, het echte campagnemateriaal, dat zijn jullie, de militanten, de delegees en jullie syndicaal werk, dag in dag uit. Maar goed werk moet lonen. En in deze tijden waarin communicatie alles is willen we jullie daar bij helpen.

De campagne STA MEE OP wordt officieel afgetrapt op donderdag 22 augustus.Op deze pagina (en op onzesocialmediakanalen) gaan we regelmatig nieuw materiaal en frisse content posten en houden we jullie op de hoogte van alles!

 

 

Wat is er al beschikbaar qua materiaal:

- introductievideo
- campagnebeeld
- wervingsfolder NL 

Lees ook zeker onze SV2020-zomerblogs:

- Blog #01 - Caroline Segers: "Om de rechten van de medewerkers te helpen beschermenOm de rechten van de medewerkers te helpen beschermen."
- Blog #02 - Mohammad Akhtar: "Ik sta mee op voor gelijkheid."
- Blog #03 - Jimmy Crispeyn: "Omdat ik niet tegen onrechtvaardigheid kan."
- Blog #04 - Mustafa Rahmuni: "Voor sociale rechtvaardigheid." - Mustafa Rahmuni: "Voor sociale rechtvaardigheid." 
- Blog #05 - Robby Swijsen: "Voor respect en voor zekerheid.'

Wervingsfolder staat voor je klaar

We hebben altijd nieuwe kandidaten nodig om om onze jobs te verdedigen, om te strijden voor werkbaar werk en om te ijveren voor gelijke rechten en gelijke kansen. Ken jij iemand die perfect zou zijn voor deze uitdaging? 

Lees meer...