LEDEN
VOORDEEL

Alles over MyAdvantage. 

 

We kondigen je met veel plezier aan dat we je voordelenplatform in januari 2021 in een nieuw jasje steken. Ons doel: jou als lid van ABVV-Metaal trakteren op exclusieve kortingen en aanbiedingen. Zo kun je maximaal genieten van verlaagde prijzen, in je vrije tijd en voor al je aankopen.

Wat staat er te gebeuren?

Een nieuwe look, nieuwe functionaliteiten, nieuwe aanbiedingen, gebruiksvriendelijker maar vooral een spiksplinternieuwe mobiele app! Met deze nieuwe app zul je op elk moment kunnen genieten van je voordelen, waar je ook bent. Je zult er je vouchers makkelijk terugvinden zelfs wanneer je offline bent, lekker handig en duurzaam dus. Daarbovenop zul je dankzij het geolokalisatiesysteem de aanbiedingen in jouw buurt kunnen raadplegen. Fantastisch toch?

Trappel je ook van ongeduld? We sturen je zeer binnenkort meer info per e-mail met de procedure om in te loggen op je nieuwe platform. In afwachting van deze nieuwigheden, raden wij je warm aan om alle vouchers die je koopt op het huidige platform ten laatste vóór het einde van de maand december af te printen. Je zult deze e-vouchers namelijk niet meer kunnen downloaden op het nieuwe platform. Maar slaap op beide oren: de vermelde geldigheidsduur blijft zeker geldig.