LEDEN
VOORDEEL

Alles over MyAdvantage. 

 

2065 Y19 ABVV Metaal ledenvoordeel button

Vanaf december 2019 start ABVV-Metaal met een ledenvoordeelprogramma. We doen dat in
samenwerking met Edenred.

Wat wil dit zeggen? Via ABVV-Metaal krijgen onze leden een heel jaar door kortingen in tal van winkels!
Bij sommige winkels gaat het om permanente korting, andere winkels pakken uit met tijdelijke en
seizoensgebonden acties.
Het enige wat ze moeten doen is zich gratis inschrijven op myadvantage.abvvmetaal.be
en hun persoonlijke activatiecode gebruiken.

Al onze leden worden via brief en (in de loop van december) met e-mailing uitgenodigd om zich gratis in te schrijven.
Je kunt een voorbeeld van de brief hier bekijken. 

Vragen rond de actie? Ben je lid en je hebt geen activeringscode ontvangen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geen lid bij ABVV-Metaal, maar je ziet deze voordelen wel zitten? Word dan snel lid!  

 

Hoe gebruik maken van je ledenkortingen?

Om gebruik te maken van ABVV-Metaal MyAdvantage heb je geen lidkaart nodig en moet je ook nooit in de winkel je lidmaatschap aantonen. Het enige wat je nodig hebt om te kunnen genieten van de acties, is de activeringscode die je per brief wordt bezorgd. Mocht je de brief nog niet hebben ontvangen of de brief zijn verloren, is het steeds mogelijk om je code op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activeer vervolgens je account op  https://myadvantage.abvvmetaal.be/nl/  en maak een login aan. Zo kun je online waardebonnen of kortingsbonnen aankopen (tegen verminderde prijs) bij de winkel waar je aankopen wilt doen. De kortingen worden dus niet verrekend aan de kassa van de deelnemende winkels, maar verkrijg je via de vouchers die je aankoopt op  https://myadvantage.abvvmetaal.be/nl/.  Je vindt de vouchers daarna terug bij je 'Bestellingen'. Van daaruit kun je de vouchers downloaden en afdrukken en er zo mee betalen in de winkel van jouw keuze.Of je gebruikt de bijhorende code die je vindt op de voucher bij een online aankoop. Je kunt ook meerdere vouchers tegelijk gebruiken.

Voorbeeld: je wilt iets kopen bij Decathlon of bol.com ter waarde van 50 euro. Koop dan een voucher van 50 euro, waar je slechts 47 euro voor betaalt. In die voucher vind je een kortingscode terug. Die kun je ingeven bij 'cadeaubon'. Je hoeft daarna nog 0 euro te betalen. Zo heb je een korting van 3 euro ontvangen.  

LET OP! Na aankoop van de vouchers of e-tickets worden deze automatisch naar je mailadres verstuurd. Soms belandt deze mail evenwel in je spambox of bij je ongewenste mails! Bovendien kunnen aangekochte vouchers steeds opnieuw gedownload worden via je account op MyAdvantage. Hoe? Ga naar je account > Klik op 'Mijn bestellingen' > Klik in het overzicht van je bestellingen op de rode knop van de vouchers die je wenst te downloaden.

Neem bij problemen met de activatie van je account of met de aanmeldingsprocedure gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen graag!

Affiches en folder met alle info

Folder basisIn onze folder lees je hoe alles te werk gaat,
hoe je kan inschrijven, stap voor stap uitgelegd.

We verdelen ook op de bedrijven promotie-affiches.
Wil je deze ophangen bij jou op het bedrijf? 

Lees meer...

Verdien je lidgeld terug!

Affiche basis


Snel je lidgeld

terugverdienen?
Geen probleem!

Koop je bijvoorbeeld elke week voor 100 euro bij Carrefour, dan verdien je met de
5% extra korting van ABVV-Metaal al volledig je lidgeld terug. Schrijf je dus snel in!

Lees meer...