Na overleg op het niveau van het Vlaams ABVV betreffende de recente ontwikkelingen van de coronacrisis en de genomen maatregelen van de federale overheid, heeft ABVV-Metaal het volgende beslist:

Alle Kick-Off-vormingen van ABVV-Metaal die gepland waren voor het voorjaar 2020 zullen verschuiven naar het najaar 2020.

Nieuwe planning

De nieuwe vormingsplanning voor het najaar wordt eind mei bezorgd aan alle ingeschreven kandidaten. Je kunt alle info over data en locaties ook hier raadplegen. 

Nog niet ingeschreven maar wel interesse?

Mocht je nog niet zijn ingeschreven zijn en alsnog interesse hebben om deze vorming voor nieuwe kandidaten te volgen mag je contact op nemen met je secretaris. Hij/zij zal het nodige doen voor je inschrijving.

Wanneer nodige docs?

Alle ingeschreven deelnemers zullen voor de vakantieperiode van juli/augustus een nieuwe inschrijvingsbrief ontvangen van de vormingsdienst met daarbij de nodige documenten (inschrijvingsattest VOV of BEV).

Voor alle bijkomende vragen is de vormingsdienst bereikbaar via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.