NIEUWS

ABVV-Metaal Nieuws.
Blijf op de hoogte met ons nieuwsoverzicht

 

Na de enorme opkomst voor de nationale betoging op 6 november en de eerste massaal opgevolgde provinciale actiedag in Antwerpen, Limburg, Henegouwen en Luxemburg op 24 november, hebben wij ook vandaag onze stem laten horen.

De meeste metaalbedrijven in West- en Oost-Vlaanderen blijven stuk voor stuk gesloten om een vuist te maken naar de wraakroepende en onrechtvaardige maatregelen die de regeringen-Michel-Bourgeois-De Wever ons door de strot willen rammen.

De sociale onvrede was bij elke actiedag voelbaar en neemt enkel toe, zolang de heren en dames in deze regeringen geen gehoor geven aan de gerechtvaardigde bekommernissen van de werknemers van dit land.

Een welgemeende dankjulliewel aan alle leden en militanten die de koude hebben getrotseerd, zich vandaag mee strijdvaardig hebben getoond en ertoe hebben bijgedragen dat ons protest steeds luider weerklinkt.

Onze strijd gaat voort met de derde provinciale actiedag in Brussel, Vlaams- & Waals-Brabant op 8 december en dan op naar 15 december, nationale stakingsdag.

Bedankt!