In gesprek met...

ABVV-Metaal laat iedereen aan het woord. Iedere stem telt. Die van onze Voorzitter net zoveel als die van onze delegees op de werkvloer.

 

Werken in tijden van onzekerheid

In gesprek met ... Kristof Van De Maele.

Een gebrek aan werkzekerheid dat gepaard gaat met hoge werkdruk, enorme flexibiliteit (overuren, ploegwerk, werken in het buitenland voor bepaalde duur, enz.) en daartegenover technische werkloosheid, interims en externen. Hoe zit het dan met werkbaar werk? Hoe gaat men om met de situatie thuis/werk?

Lees meer...

Doe mij maar eerlijke mode!

In gesprek met ... Caroline Bal.

Kleding geeft je pit, kleding geeft je karakter en is een handig hulpmiddel bij het weergeven van je persoonlijkheid. Ook ik heb mij die leuzen laten inprenten en val voor een ‘hippe’ garderobe. Mooie sneakers, een toffe jas... Ik laat het niet aan mij voorbijgaan. Al veranderde de laatste jaren de manier waarop. 

Lees meer...

Hoe een 'MEGA-verhuis' de spanning op een werkvloer kan doen stijgen!

In gesprek met ... Marc Polfliet.

Zoals in de eerdere blogs vermeld, zijn wij bij MSC Medrepair bezig aan de grootste verhuizing ooit in de haven van Antwerpen.Wat ons sterk opvalt, is hoe de mensen zich zo’n verhuis persoonlijk aantrekken. Wij hadden gedacht dat het enkel maar verhuizen was en klaar. Maar niets is minder waar.

Lees meer...