BURN-OUT
TOOL

Samen nadenken over stress & burn-out.
 

 

ABVV-Metaal lanceert de BURN-OUT TOOL!

De burn-out tool werd ontwikkeld om de delegee breder en dieper te laten nadenken over stress en burn-out. Zo heeft hij/zij de kans om argumenten te verzamelen om stress en burn-out op de agenda van de overlegorganen te zetten en werknemers beter te beschermen. Een oproep niet alleen aan elke delegee, maar ook aan elke werknemer om stress op het werk op de agenda te zetten van de ondernemingen. Deze handige interactieve PDF zet je op weg naar een solide analyse.

 

Kijk, download en analyseer

Bekijk hier de korte introductiefilm en download de tool pdfhier. Download ook zeker ACROBAT READER, dit heb je nodig voor de interactieve links. Dat kan je hier downloaden of via je app of Google Store. Nu ben je klaar om met de tool aan de slag te gaan!

 

Van denkwerk naar actie

ABVV-Metaal kijkt uit naar jullie resultaten. Maak daarom ook tijd vrij voor ons feedbackformulier. ABVV-Metaal verzamelt jullie analyses en zal aan de hand hiervan jaarlijks een overzicht brengen van de voornaamste stressoren in de metaalsector. Zo maak je het mogelijk dat we onze syndicale aanpak van de burn-out-problematiek nog meer kunnen afstemmen op de noden van onze mensen.

We wensen je heel veel succes. Samen staan we sterker!

 

Experts aan het woord

Sinds 1999 bestaan er cao’s en Koninklijke Besluiten om werkstress en burn-out te voorkomen. Twintig jaar later lijken de problemen nog gegroeid. Steeds meer
vakbondsafgevaardigden trekken aan de alarmbel. Veroorzaakt de gedigitaliseerde samenleving meer stress? Wie is verantwoordelijk? En hoe dringen we het aantal burn-outs
terug?

Lees meer...